Guide till Lidl på Östermalmstorg: Öppettider och mer

Lidl är en populär lågprisbutik som finns över hela världen och erbjuder ett brett utbud av varor. På Östermalmstorg i Stockholm hittar du en av Lidls butiker på en central plats. I denna guide får du all information du behöver om Lidl på Östermalmstorg, inklusive öppettider och mer.

Plats och öppettider för Lidl på Östermalmstorg

Lidl-butiken på Östermalmstorg är belägen på Sibyllegatan. Det är enkelt att ta sig dit med kollektivtrafiken, och det finns även möjlighet att parkera i närheten för den som kommer med bil. Butiken har generösa öppettider för att passa alla typer av kunder.

Öppettider för Lidl på Östermalmstorg:

  • Måndag – Fredag: 08:00 – 21:00
  • Lördag – Söndag: 09:00 – 20:00

Vad hittar du på Lidl?

Lidl erbjuder ett brett sortiment av olika produkter. Förutom färskvaror, mejeriprodukter och kryddor hittar du också ett urval av ekologiska produkter. Butiken är särskilt känd för sina bra priser, vilket gör det möjligt att handla kostnadseffektivt utan att kompromissa på kvalitet.

Några tips för att handla på Lidl på Östermalmstorg

Här är några användbara tips för att få ut mesta möjliga av ditt besök på Lidl på Östermalmstorg:

  • Gör en inköpslista:Innan du besöker butiken kan det vara bra att göra en inköpslista för att undvika att glömma något.
  • Jämför priser:Ta dig tid att jämföra priser och leta efter eventuella erbjudanden för att säkerställa att du får de bästa priserna för dina varor.
  • Var uppmärksam på specialerbjudanden:Lidl har regelbundna specialerbjudanden på olika produkter, så se till att hålla utkik efter dem vid ditt besök.

Butikens betydelse för Östermalm

Lidl på Östermalmstorg har spelat en viktig roll för området genom att erbjuda ett överkomligt alternativ för invånarna. Butiken erbjuder ett stort utbud av produkter till bra priser och lockar till sig både lokalbor och besökare från andra delar av staden.

Sammanfattning

Lidl-butiken på Östermalmstorg är en populär lågprisbutik som erbjuder ett brett sortiment av produkter till konkurrenskraftiga priser. Butiken har generösa öppettider och erbjuder möjligheten att handla kostnadseffektivt utan att kompromissa på kvalitet. Besök Lidl på Östermalmstorg för en prisvärd och bekväm shoppingupplevelse.

Ofte stillede spørgsmål

Var ligger Lidl Östermalmstorg?

Lidl Östermalmstorg ligger på Sibyllegatan.

Vilka är öppettiderna för Lidl Östermalmstorg?

Lidl Östermalmstorg har öppet från måndag till lördag mellan kl. 08:00 och kl. 22:00 samt på söndagar mellan kl. 10:00 och kl. 19:00.

Finns det också en Lidl-butik på Östermalm?

Ja, Lidl Östermalmstorg är en Lidl-butik som är belägen på Östermalm.

Var ligger Lidl Sibyllegatan?

Lidl Sibyllegatan ligger på Östermalm.

Vilka är öppettiderna för Lidl Sibyllegatan?

Lidl Sibyllegatan har öppet från måndag till lördag mellan kl. 08:00 och kl. 22:00 samt på söndagar mellan kl. 10:00 och kl. 19:00.

Vilken av butikerna är närmast Östermalmstorg?

Lidl Östermalmstorg ligger på Sibyllegatan och är närmast Östermalmstorg.

Har Lidl-butikarna på Östermalm samma öppettider?

Ja, både Lidl Östermalmstorg och Lidl Sibyllegatan har samma öppettider.

Vad erbjuder Lidl Östermalmstorg för sortiment?

Lidl Östermalmstorg erbjuder ett brett sortiment av livsmedel och andra dagligvaror.

Kan jag parkera nära Lidl Östermalmstorg?

Ja, det finns möjlighet att parkera i närheten av Lidl Östermalmstorg.

Finns det en Lidl-butik på Sibyllegatan?

Ja, Lidl Sibyllegatan är en Lidl-butik som är belägen på Sibyllegatan.

Artiklen Guide till Lidl på Östermalmstorg: Öppettider och mer har i gennemsnit fået 3.7 stjerner baseret på 36 anmeldelser